Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Aquila Rithymna Beach 5*este un hotel de lux cu servicii și facilități de înaltă calitate, asigurând astfel oaspeților săi garanția unei vacanțe exclusiviste. Hotelul ocupă o suprafață de 82.000 mp și este format din 3 cladiri : cladirea principală, cladirea anexă situată peste drum și un complex de bungalouri. Hotelul este situat pe plaja cu nisip, în stațiunea Adelianos Kampos, la 6 km de Rethymno, iar stația de autobuz este la 30 m de hotel. Facilităti hotel: Hotelul dispune de 3 restaurante, o tavernă grecească, 3 baruri, 1 piscină cu apă de mare (cu secțiune pentru copii), 1 piscină cu apă dulce (cu secțiune pentru copii), 1 piscină cu vedere la mare, 1 piscină interioară , 5 terenuri de tenis, lecții de tenis pentru copii între 3-8 ani, centru fitness, saună, masaj, sporturi acvatice cu instructori profesioniști ( parasailing, jet ski), centru de scufundări, tenis de masă, volei pe plajă, tir cu arcul și multe altele. Facilitati camere: Camerele hotelului sunt elegant decorate și complet utilate.Acestea oferă facilități precum: baie cu cadă sau duș, halat de baie și papuci, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, minibar (contra cost), seif, facilități pentru preparat cafea/ceai, balcon/terasă, prosoape pentru piscină și plajă (cu depozit) Plaja: Hotelul este construit de-a lungul a 500 m de plajă lată și nisipoasă premiată cu Blue Flag. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite. Puncte forte - Situat pe plajă - Servicii și facilități de calitate - 2 piscine exterioară și interioară - Fitness & saună

Localizare

Rithymna Beach este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Creta, premiata cu “Blue Flag”, in apropiere de orasul Rethymno.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 3 restaurante, o taverna greceasca, 3 baruri, 1 piscina cu apa de mare 980 m2(cu sector pentru copii), 1 piscina cu apa dulce 340 m2 (cu sector pentru copii), 1 piscina cu vedere la mare 165 m2, 1 piscina interioara 100 m2, 5 terenuri de tenis, lectii de tenis pentru copii intre 3-8 ani, centru fitness, sauna, masaj, sporturi acvatice cu instructori profesionisti ( parasailing, jet ski), centru de scufundari, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul si multe altele.

Facilitati camere

Camerele standard din cladirea principala sunt dotate cu televizor, canal de muzica, telefon, halat de baie si papuci, prosoape de plaja, uscator de par, frigider, seif, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Bar
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie