Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL JOYA:
Hotelul se afla la aproximativ 600 de metri de plaja Levante, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Acesta are o locatie ideala, fiind aproape de principalele zone de agrement si de plajele din Benidorm.

Localizare HOTEL JOYA:
Hotelul este situat in apropierea locatiilor de mare atractie din orasul Benidorm, la 10 minute plimbare de orasul vechi, la 200 de metri de parcul l Aiguera. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.

Plaja:
Plaja Levante se afla la 600 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Joya dispune de 133 de camere spatioase, cu balcon, aer conditionat, minibar, tv, telefon, baie cu uscator de par si cada.

Facilitati HOTEL JOYA:
Hotelul dispune de piscina in aer liber pentru adulti si pentru copii, cafenea, camera pentru bagaje, restaurant tip buffet, activitati de divertisment seara, parcare (cu plata), safe box (cu plata) free wi-fi in zona publica (in camere se plateste), camera de spalat rufe pusa la dispozitia turistilor (gratuit) si serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati pentru copii:
Piscina in aer liber pentru copii, program de distractie in lunile iulie si august.

Web: www.hoteljoya.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie