Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:

Hotel Traian este situat in centrul statiunii Caciulata, si ofera toate conditiile necesare pentru un sejur de relaxare si tratament perfect.

Dotari generale:

- 508 locuri de cazare, baza de tratament, piscina cu apa termala, restaurant, sala de conferinte, parcare in limita disponibilitatii locurilor, acces persoane cu dizabilitati.

Dotari camere:

Cele 508 locuri de cazare sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente. Camerele dispun de baie proprie cu dus, TV, noptiere, masuta, oglinda, balcon (partial). Apartamentele sunt formate din living si dormitor si dispun de aceleasi facilitati.

Servicii masa: se poate servi in restaurantul Traian (categoria I-a) si Intim (categoria a-II-a). Se pot organiza mese festive, simpozioane, cantonamente.

Tratament:

Balneoterapie cu ape minerale in baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Aceasta are o suprafata de 1100 mp si poate asigura 1830 proceduri de tratament zilnic. Sunt tratate afectiunile tubului digestiv, hepato-biliare, renale, reumatismale, respiratorii si asociate (dermatologice, ginecologice, astenie, boli profesionale). Toate procedurile de tratament folosesc factori de mediu favorabili: ape minerale, sulfuroase, cloruroase, bromurate, sodice, calcice, magnezice si bioclimatul sedativ.

Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, buvete. Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.

!!! Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Pentru efectuarea a 4 proceduri, sunt necesare: cardul de sanatate sau documente care sa ateste calitatea de asigurat si biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, pentru statiunea Caciulata.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.