Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Armatti este situat exact in centrul vechi al Brasovului, in vecinatatea celor mai faimoase locatii ale orasului. Este localizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului.

Aici se regasesc cele mai diverse optiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele si pub-uri din apropierea strazii Republicii.
Oaspetii unitatii au acces direct la zona cea mai activa dintre zidurile orasului.
Pentru a satisface dorinta de cumparaturi, in apropierea hotelului se afla cel mai mare bulevard comercial al orasului.

Hotelul Armatti este amplasat in spatiul modificat al unei cladiri ultracentrale pentru care s-a mentinut forma si s-a redefinit functionalitatea. S-a imbunatatit structura pentru a crea spatii largi si luminoase si a fost restaurata fatada pastrand linia arhitecturala a cladirilor din vecinatate.
Interiorul este conturat de linii si forme bine definite ce asigura un parcurs organic in interiorul hotelului.
Curtea interioara a fost modificata pentru a putea cuprinde pana la 15 locuri de parcare cu acces rapid din zona de receptie si din holul hotelului.
Spatiile destinate parcarii sunt supravegheate video, intimitatea oferita de curtea hotelului fiind intregita de siguranta.

Fiecare din cele 30 de camere ale hotelului este amenajata pentru a indeplini cele doua functii imperative unei gazduiri ideale: confortul si ergonomia. Spatiile de cazare au fost concepute pe un stil hibrid intre dormitor si birou, cu geamuri mari ce permit patrunderea luminii naturale intreaga zi si care tin zumzetul orasului afara in timpul noptii. Camerele Armatti, alaturi de dotarile fiecareia: internet de mare viteza, birou, fier si masa de calcat, expresor, fierbator electric, minibar, Smart TV, wake-up call, climatizare pe 4 cai, uscator de par, pat suplimentar, acces cartela, garanteaza sederi placute si productive.
Minibarul din camera este dotat cu o varietate de bauturi, cipsuri. Fiecare camera a hotelului are in dotare un miniseif electronic care se afla in dulap.
In toate camerele hotelului sunt disponibile telefoane cu linie directa internationala.

Facilitati generale:
- Restaurant mic dejun;
- Sali de conferinta;
- Logistica pentru conferinte;
- Parcare privata;
- Internet WIFI de mare viteza;
- Fitness;
- Bar de zi;
- Facilitati pentru calcat rufe;
- Seif;
- Apel de trezire.

In restaurantul proprietatii, micul dejun este pregatit si servit in concordanta cu cele mai inalte standarde internationale de calitate si igiena. Micul dejun (bufet suedez) se serveste in Salonul de Mic Dejun aflat la etajul al treilea al hotelului, intre orele 07:00-10:00, in timpul saptamanii si 08:00-11:00: sambata si duminica.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.