Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT IVAN RILSKI HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul St. Ivan Rilski Hotel & Spa este un complex rezidential de vacanta pentru toate anotimpurile situat in muntii Pirin, in orasul Bansko.Acesta a fost construit in anul 2007 si ultima renovare a avut loc in anul 2011.
Distante: la doar 5 minute de mers cu masina pana la ski-lift.
Complexul St. Ivan Rilski din Bansko este format dintr-un hotel de 4 stele, un centru Spa si 4 cladiri cu apartamente.
St. Ivan Rilski Hotel include: 87 camere single si duble si 7 apartamente; un restaurant cu alimente sanatoase, cu 80-100 locuri; un bloc de conferinte cu 3 sali si o capacitate de 120 de persoane; 2 baruri: un lobby-bar si un bar budha; un centru de sanatate si sport cu suprafata de 1000 mp, care ofera o gama larga de servicii, cum ar fi procedurile de spa si programe de fitness, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, internet.
St. Ivan Rilski Apartamente: 4 cladiri rezidentiale; 162 apartamente - garsoniere si apartamente cu una si doua camere; balcoane cu vedere catre muntii Pirin; toate apartamentele au TV satelit, telefon, mini-bar, acces la internet, bucatarie utilata, balcon.
Gratuit: piscina interioara, baie de aburi, sauna, fitness, shuttle bus pana la statia de ski lift (08:15-12:00 si 14:30-17:15 la aproximativ 15 min.)
Cu plata: SPA, baie turceasca, masaj, solar, masa de tenis, billiard.
Parcarea: exterioara, nepazita, gratuita, in limita locurilor disponibile si garaj contra cost.

oferte munte bulgaria 2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.