Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regnum Apart-Hotel


Descriere



Localizare

Regnum Apart-Hotel este situat la aproximativ 400 m de telegondola si la 900 m de centrul statiunii Bansko.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie, seif la receptie (contra cost), schimb valutar, room service (contra cost), internet Wi Fi in tot hotelul (gratuit), magazin, depozit pentru echimamentele de ski (gratuit), lobby bar, bar la piscina, restaurant principal si a-la-carte, sala de jocuri, 3 sali de conferinte, coafor, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); garaj (contra cost).

Contra cost: tenis, billiard, masaj, solar, baie turceasca, tratamente SPA.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere

Construit in 2008 si renovat in 2013, hotelul este alcatuit din 5 cladiri dispuse pe 5 etaje, avand un total de 131 de camere: 11 Junior Suites, 46 Executive Suites, 42 Executive Deluxe Suites, 22 Grande Suites, 9 Grande Superior Suites, 1 King Suite. Toate camerele dispun de: incalzire centrala, TV prin cablu, telefon, mini-bar (contra cost), seif in camera (gratuit), internet Wi-Fi (gratuit), chicineta, baie cu dus și cada, uscator de par, halat de baie. Executive Suites si Grande Suites au si balcon.

Facilitati copii

Pentru copii se ofera: patut-gratuit (la cerere), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca in aer liber, loc special pentru copii 4-14 ani (gratuit), bona (la cerere-contra cost), jocuri electronice (contra cost).

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, acces la centrul SPA Regnum (piscina interioara cu sectiune speciala pentru copii, sauna finlandeza, baie de aburi, hammam, dus soc si dus tropical, camera de relaxare, fitness, Jacuzzi, camera de depozitare a echipamentelor de ski cu facilitati de incalzire si uscare, transfer la/de la telegondola, Wi-Fi, seif in camera, loc de joaca pentru copii cu animatie pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani, parcare exterioara (in limita disponibilitatii).

Cina de Craciun (optionala) – 30 euro/adult, 20 euro/copil (12-16,99 ani), 15 euro/copil (6-11,99 ani), 10 euro/copil (3-5,99 ani) ; Copiii cu vasta cuprinsa intre 0 si 2,99 ani nu beneficiaza de mese

Cina festiva de Revelion in Sala Bosphorus (obligatorie) – 120 euro/adult, 60 euro/copil (12-16,99 ani), 30 euro/copil (6-11,99 ani), 15 euro/copil (3-5,99 ani) ; Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2,99 ani nu beneficiaza de mese

In timpul cinelor festive copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2,99 nu au loc la masa si nu beneficiaza de mese

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.