Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Orbilux Aparthotel din Bansko este unul dintre cele mai noi complexe apartament cu locatie excelenta. Acesta combina contemporanul cu arhitectura traditionala veche din Bansko. Orbilux are facilitati unice, conditii excelente de cazare si servicii exclusive care garanteaza o cazare de neuitat.Facilitati camere
Toate apartamentele si studiourile sunt moderne si au o bucatarie complet utilata cu ustensile de bucatarie, frigider si zona de luat masa, precum si balcon si TV cu canale prin satelit. Cele mai multe dintre ele au, de asemenea, o masina de spalat.

Facilitati hotel
Orbilux va ofera o piscina interioara incalzita, restaurant cu gradina de iarna si acces gratuit la internet prin cablu. Spatioasa zona de spa de la Orbilux are o sauna si o baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, un centru modern de fitness si masaje. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria bulgara traditionala, preparate de sezon si un meniu pentru copii. Copiii se pot distra, de asemenea, in sala de jocuri, iar servicii profesionale de ingrijire a copiilor sunt disponibile la cerere. Hotelul va garanteaza securitatea 24 de ore pe zi, precum si parcare subterana pazita. La hotel puteti inchiria si depozita echipamente de schi.

Localizare
Hotelul Orbilux este situat la o distanta de 500 de metri de statia de telegondola din orasul Bansko si la 1,5 km de centrul vechi din orasul Bansko.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Schimb valutar
Receptie 24h
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
alpin
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness

Locatie