Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hot Springs Medical Spa - Banya


Descriere

Hot Springs Medical and SPA se afla in Banea, la 5 km de Bansko. Ofera opiscina interioara si in aer liber cu apa minerala si jeturi de hidromasaj.Oaspetii se pot relaxa la centrul spa, care include diverse facilitati, precum sauna, baie de aburi, hamam turcesc siservicii de masaj.
Fiecare unitate a hotelului este decorata elegant si utilata cu TV cu ecranplat si canale prin satelit, minibar si seif. Ofera balcon cu vedere la muntesau la padure. Toate unitatile includ baie privata cu articole de toaleta gratuite,halate, papuci si uscator de par.
La hotel se pregateste in fiecare zi un mic dejun tip bufet cu optunicontinentale, americane si vegetariene. Legume si oua organice sunt disponibilede la ferma proprietatii. Oaspetii pot lua masa la restaurantul proprietatii,care are bucatarie deschisa si ofera mancaruri locale si mediteraneene. Deasemenea, oaspetii pot savura o bautura sau un cockteil la barul din hol.
Se asigura Wi-Fi gratuit in toate zonele si parcare gratuita. In plus, existao piscina pentru copii, un club pentru copii si un loc de joaca in aer liber.
Personalul de la receptie poate sa aranjeze diferite activitati, cum ar fiechitatie, drumetiii montane si rafting si sa organizeze excursii la atractiiculturale si tururi de vin.
Hot Springs Medical and SPA se afla la mai putin de 15 km de teleschiurileChalin Valog si Bansko. Hotelul este situat la 16 km de Belitsa si la 44 km deBorovets.

Tariful include: mic dejun bufet si cina; Acces la centrul SPA al hotelului (piscina interioara si exterioaracu apa minerala, Classic Turkish hammam, baie de aburi, sauna finlandeza , biosauna, sanarium, dus tropical, tepidarium laconium), sala de fitness, internet Wi Fi, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.