Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Life Ski Spa Resort


Descriere

Localizare: Green Life Resort Bansko este situat la aproximativ 1 km de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 2 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2010, renovata ultima data in 2016, 2 blocuri (fiecare dintre ele este compusa din 4 blocuri conectate intern), 5 etaje, ascensoare, 80 unitati. Toate facilitatile sunt in blocul principal.
Studio (max 2ad+1ch), aprox. dimensiune 30-35mp. - camera spatioasa cu paturi twin si chicineta. Patul suplimentar (potrivit doar pentru un copil) este un fotoliu extensibil; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Apartament cu 1 dormitor (max 3ad sau 2ad+2ch), aprox. dimensiune 50-60mp. - un dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living, unde paturile suplimentare sunt o canapea extensibila sau fotolii extensibile; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Apartament cu 2 dormitoare ( max 5ad sau 4ad+2ch) - aprox. dimensiune 70-80mp. - 2 dormitoare cu pat matrimonial si living, unde paturile suplimentare sunt o canapea extensibila sau fotolii extensibile; mocheta sau laminata sau podea cu gresie.
Camera dubla superioara ( max 2ad), aprox. dimensiune 20-25 mp. - camera spatioasa cu paturi twin, fara posibilitate de pat suplimentar; podea cu mocheta;
Toate unitatile au balcon (cu exceptia unor garsoniere), incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, minibar (doar camerele Double Superior), internet Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par (doar camerele Double Superior, pentru celelalte camere). uscator de par este disponibil la receptie, la cerere). In plus, studiourile si apartamentele au si o chicineta (tacamuri/ustensile, ceainic, aparat de cafea, prajitor de paine, plite, aspirator, frigider). Unele apartamente au semineu.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune. Pentru cei peste 30 de oaspeti, micul dejun si cina sunt tip bufet, altfel este meniu fix.
Facilitati: Receptie 24/7 cu seif de inchiriat (contra cost), Wi-Fi in zonele publice, lobby bar, bar la piscina, sala de mic dejun, restaurant a la carte, sala de jocuri, sala de conferinte
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), loc de joaca pentru copii (gratuit), babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: transfer la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului; fitness, sauna, baie de aburi, tepidarium, piscina, zona de relaxare; Wifi.
Contra cost: masaj, tratamente SPA si etc.
Animale de companie: Animale de companie de pana la 20 kg. sunt permise doar in camere, fara zonele comune ale hotelului. Suplimentul este de 10 BGN pe zi.
Parcare: Parcare exterioara cu loc limitat de parcare - gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul web al hotelului: http://www.greenliferesorts.bg

Tariful include: mic dejun, parcare, Wi-Fi, transfer pana la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului;
Facilitati SPA incluse: piscina interioara, sauna finlandeza, sauna aromatica, baie de aburi, zona de relaxare, tapidarium.

**Nu exista o cina standard pe 25.12. si 31.12.
Cina de Craciun inclus in tarif (obligatoriu) - 41,00 Euro adult / 20,00 Euro copil (6-11,99)
Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) - 112,00 Euro adult / 51,00 Euro copil (6-11,99)
**La cina de Revelion copiii de pana la 11,99 sunt asezati in sala de animatie* cu bufet special pentru copii si program de animatie pe toata durata serii.
*in cazul in care parintii doresc ca si copiii sa aiba loc in restaurantul principal este necesar achitarea un supliment de masa echivalent ca si cel pentru adult



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.