Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Grand Montana este situat in zona cea mai cunoscuta a statiunii, in apropierea hotelurilor Perun si Lion. Este localizat la 3 minute de mers pe jos fata de telecabina si la 15 minute de centrul statiunii Bansko.


Hotelul dispune de: 11 studiouri, 18 apartamente cu un dormitor, 20 apartamente cu doua dormitoare, 2 lifturi, centru balnear de tratament cu piscina interioara, sauna, solar, fitness, jacuzzi, cabine de masaj, spalatorie, seif la receptie. De asemenea, mai dispune de: lobby bar, restaurantul cu specific pescaresc Casa di Mare cu 120 de locuri, sali de conferinte, parcare subterana.


Facilitati camere: Studiourile au un pat matrimonial, o canapea extensibila, baie cu dus si uscator de par, terasa.


Apartamentele cu un dormitor au 2 paturi separate in dormitor, o canapea extensibila in living-room, baie cu cada sau dus si uscator de par, terasa.


Apartamentele cu doua dormitoare au in fiecare dormitor cate doua paturi, un living-room cu canapea extensibila, una sau doua bai cu cada sau dus si uscator de par.


In fiecare camera a apartamentelor este dotata cu un TV cu peste 40 de posturi, iar in livingul este dotat cu un TV de 21 sau 29 cu DVD, si mini bar. Toate apartamentele au incalzire centrala.


GRATUIT: baie de aburi, sauna, piscina interioara, transport catre /de la skilift, internet.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie