Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotelul Elegant Lux (Bansko) este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana in partea veche a orasului.
Facilitati: Receptie, restaurant cu gradina, lobby bar, centru de wellness, salon de infrumusetare, fitness, sala de joaca pentru copii, tenis de masa, biliard, sala de conferinte, Wi-Fi (gratuit), seif de inchiriat,
Cazare:
9 Studiour
i (2+1) - max. cazare 2ad+1ch, aprox. 43 mp. Studiourile au un pat dublu sau paturi twin, o canapea, zona de relaxare si o chicineta.
Apartament 1 dormitor pentru 2 persoane (2+2) - max. cazare 2ad+2ch, aprox. 60 mp; consta dintr-un dormitor, un living cu chicineta si o baie.
Apartament cu 1 dormitor pentru 3 persoane - max. cazare 3ad+1ch, aprox. 60 mp; consta dintr-un dormitor, un living cu chicineta si o baie. Exista un pat obisnuit amplasat in camera de zi.
Apartament family pentru 4 persoane (4+0) - max. cazare 4ad; este compus din doua dormitoare, fara living.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 4 persoane (4+2) - max. cazare 4ad+2ch, este formata din doua dormitoare (cu pat matrimonial sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 5 persoane (5+1) - max. cazare 5ad+1ch, este formata din doua dormitoare (cu pat matrimonial sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta. Exista un pat obisnuit amplasat in camera de zi.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 6 persoane (6+0) - max. cazare. 6ad. este compus din doua dormitoare (cu pat dublu sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta. Exista doua paturi obisnuite amplasate in sufragerie.
1 apartament cu un dormitor adaptat pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: camera de joaca pentru copii.
Sport si divertisment:
Gratuit:
piscina, jacuzzi, sauna finlandeza, sauna, baie de aburi, fitness, depozit pentru echipamentele proprii, internet, transport la teleschi si retur.
Contra cost: salon de infrumusetare.
Animalele de companie sunt permise la 20 bgn per sejur pentru un animal de companie de pana la 10 kg, 40 bgn pe sejur pentru un animal de companie de peste 10 kg.
Parcare - parcare gratuita pentru oaspetii hotelului (in functie de disponibilitate)

Tariful include: micul dejun sau micul dejun si cina, utilizarea piscinei, jacuzzi, sauna finlandeza, baia de aburi, fitness, depozit schi pentru echipament propriu, parcare, internet WiFi, transport la teleschi si retur.

*Sejur minim - 5 nopti in perioada 30.12-01.01 si 3 nopti in weekend (vineri si sambata) in perioada 22.12-28.02

Cina de Craciun (optional) - 35,00 Euro per adult / 20,00 Euro per copil 4-11,99.
Cina de Revelion (optional) - 80,00 Euro per adult / 45,00 Euro per copil 4-11,99.
Nu exista o cina standard pe 25.12 si 31.12. Oaspetii care au rezervat Demipeniune primesc un pranz pe 25.12 / 31.12. in schimb.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.