Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elegant Lodge


Descriere

Localizare: Hotelul Elegant Lodge (Bansko) este situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de statia de jos.
Facilitati: Receptie, restaurant cu gradina, lobby bar, Centru de wellness, salon de infrumusetare, fitness, Wi-Fi (gratuit), seif de inchiriat.
Cazare
Studiouri(2+1)
- max. cazare 2ad+1ch, aprox. 43 mp. Studiourile au un pat dublu sau paturi twin, o canapea, zona de relaxare si o chicineta.
Apartament 1 dormitor pentru 2 persoane (2+2) - max. cazare 2ad+2ch, aprox. 60 mp; consta dintr-un dormitor, un living cu chicineta si o baie.
Apartament cu 1 dormitor pentru 3 persoane - max. cazare 3ad+1ch, aprox. 60 mp; consta dintr-un dormitor, un living cu chicineta si o baie. Exista un pat obisnuit amplasat in camera de zi.
Apartament familial pentru 4 persoane (4+0) - max. cazare 4ad; este compus din doua dormitoare, fara living.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 4 persoane (4+2) - max. cazare 4ad+2ch, este formata din doua dormitoare (cu pat matrimonial sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 5 persoane (5+1) - max. cazare 5ad+1ch, este formata din doua dormitoare (cu pat matrimonial sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta. Exista un pat obisnuit amplasat in camera de zi.
Apartament cu 2 dormitoare pentru 6 persoane (6+0) - max. cazare. 6ad. este compus din doua dormitoare (cu pat dublu sau paturi twin), un living cu chicineta, doua bai sau o baie si o toaleta. Exista doua paturi obisnuite amplasate in sufragerie.
Sport si divertisment:
Gratuit
: piscina, jacuzzi, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, baie de aburi, baie turceasca, fitness, depozit pentru echipamentele proprii, parcare, internet, transport la teleschi si retur.
Contra cost: salon de infrumusetare, solar, masaj.
Animalele de companie sunt acceptate - 20 bgn per sejur pentru un animal de companie de pana la 10 kg, 40 bgn pe sejur pentru un animal de companie de peste 10 kg
Parcare - parcare in aer liber gratuita pentru oaspetii hotelului (in functie de disponibilitate)
Pensiune:
Micul dejun este servit la hotelul Elegant Lodge.
Cina si pranzul sunt servite in hotelul Elegant Lux (situat la aproximativ 100 m). Cine festive sunt, de asemenea, in hotelul Elegant Lux.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.