Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Karina Apart Hotel


Descriere

Localizare: Apart-hotel Casa Karina este situat la doar aproximativ 150 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului Bansko.
Cazare: 3 blocuri conectate intre ele prin zona de receptie, 2 dintre ele (garsoniere si apartamente) construite in 2007, celelalte (camere duble) finalizate in 2014, 5 etaje in sectiunea A si B, 4 etaje in sectiunea C, 3 lifturi , 123 unitati.
3 camere duble dotate pentru persoane cu dizabilitati, acces in scaun cu rotile la lifturi si zone comune.
5 Studio Lux - 45-48m, 1 pat dublu + 1 pat suplimentar, mobilate luxos si modern, cu pat dublu, canapea, port mantua, dulap, comoda cu scaune si oglinda, calorifer convector, TV LED, parchetul este laminat.
Studiourile au bai finisate lux, cu cada sau cabina de dus si toate accesoriile necesare.
54 Camera dubla - 28-32 m, 2 paturi obisnuite + 2 paturi suplimentare (paturi pliante)
Fiecare camera este dotata cu paturi tip frantuzesc, port mantua, dulap, comoda scaun si oglinda, calorifer convector, minibar, TV LED si mocheta. Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la munte sau la oras.
16 Studio - de la 40 m, 2 paturi obisnuite + 1 pat suplimentar (pat fotoliu)
Un dormitor confortabil cu chicineta, baie cu cada (in majoritatea studiourilor) sau cabina de dus. Aproape toate studiourile au balcon cu vedere la oras sau la munte.
25 apartamente cu un dormitor - de la 55 m, 2 paturi obisnuite + 1 pat suplimentar (canapea extensibila)
Apartamentele constau dintr-un living cu o chicineta si un dormitor separat, baie cu cada (in majoritatea apartamentelor) sau cabina de dus. Aproape toate apartamentele au balcon cu vedere la oras sau la munte.
23 Apartamente cu doua dormitoare - de la 55 la 110 m, 4 paturi obisnuite + 1 pat suplimentar (canapea extensibila)
Apartamentele constau dintr-un living cu o chicineta si doua dormitoare separate, baie cu cada (in majoritatea apartamentelor) sau cabina de dus. Aproape toate apartamentele au balcon cu vedere la oras sau la munte.
Toate studiourile si apartamentele au incalzire (calorifer convector), parchet: parchet laminat, masa, chicineta (ceainic electric, cuptor cu microunde, toaster, fier si masa de calcat, uscator de par si etc. la cerere), TV, dulap, loc pentru bagaje, cada. sau o cabina de dus, articole de toaleta, buton de panica in bai. Patul suplimentar este un fotoliu pat in studiouri si o canapea extensibila in apartamente in camera de zi
Camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati - 3.
Pensiune: Demipensiune.
Facilitati: Receptie, cutii de valori de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi (gratuit) in intregul hotel, depozit pentru echipamentele proprii, lobby bar, restaurant principal, sala de conferinte (capacitate mai mare) pana la 120 de locuri), centru SPA (piscina interioara incalzita (dimensiune: 6 x 12 m, temperatura 28-29 c), sauna finlandeza, baie de aburi, baie turceasca, camera de relaxare, solar, generator de gheata, sala de masaj), sala de sport , doctor de garda.
Copii: patuturi (la cerere, contra cost), scaune inalte in restaurant. Piscina este potrivita pentru copii, jocuri electronice (contra cost), club pentru copii, babysitting - la cerere si contra cost.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare 28-30C, fitness, sauna si baie de aburi si Wi-Fi in intregul hotel.
Cu plata: tenis de masa, biliard, jocuri electronice, masaj, baie turceasca, tratamente SPA, etc.
Animalele de companie: nu sunt permise in hotel.
Parcare: Garaj subteran cu supraveghere video, spatiu limitat, nu poate fi rezervat in avans, contra cost
Site-ul hotelului: www.bansko-casakarina.com

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei interioare 28-30C, fitness, sauna, baie de aburi, Wi-Fi in intregul hotel, zona de joaca pentru copii.

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 100,00 Euro adult / 50,00 Euro copil (6-11,99)
*In data de 31.12.nu se serveste cina standard

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.