Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul se afla la 300 metri distanta fata de ski lift.
Capacitate: cladiri 6 etaje cu 1 studio, 68 apartamente 1 dormitor, 34 apartamente 2 dormitoare
Facilitati: piscina exterioara, piscina interioara 270C, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, lift, seif la receptie (contra cost), internet wireless, depozit echipamente ski si snowboard, room service, sala de conferinte (cca 120 locuri), centru business, echipament, magazin, bancomat, shuttle bus pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), zona securizata.
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, piscina pentru copii, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Nu este permis accesul cu animale de companie!

Studio (36 mp): canapea extensibila, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu parchet si gresie.
Apartament Mic (37 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila in living, usa comunicanta intre dormitor si living, vedere la partii / munti, incalzire, TV, DVD, radio, telefon (linie interna), CD player, conexiune la internet, kitchinetta dotata cu vase si tacamuri, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie. Apartamentele mici sunt localizate la mansarda.
Apartament 1 dormitor (48 mp): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.
Apartament 2 dormitoare (78 mp.): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.


Anularile rezervarilor cu Early Booking dupa data de 30.11.2017 se penalizeaza 100%

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie