Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Holiday Club


Descriere

Localizare: Belvedere Holiday Club este situat la aproximativ 500 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1,5 km de centrul statiunii.
Cazare: Construita in 2008, renovata in 2018, 6 etaje, lift la fiecare intrare, 120 apartamente. Complexul este format din 1 cladire principala si 2 cladiri suplimentare (neconectate): receptia si centrul spa sunt cladirea principala, iar restaurantul este intr-o cladire separata.
90 apartamente cu 1 dormitor (max 2+2), cca.48 mp. - un dormitor cu un pat dublu sau paturi twin si un living cu canapea extensibila.
30 apartamente cu 2 dormitoare (max 4+2), cca. 78 mp. - doua dormitoare (unul cu pat dublu si celalalt cu paturi twin) si un living cu canapea extensibila.
Toate apartamentele au balcon, incalzire centrala, chicineta (fierbator, prajitor de paine, frigider, aspirator, cuptor cu microunde, fier si masa de calcat, cani/pahare/tacamuri/farfurii), cablu TV, DVD, telefon (doar linie interna), internet prin cablu, Wi-Fi. -Fi, laminat sau podea cu gresie, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: demipensiune sau pensiune completa.
Facilitati: Receptie, cutii de valori de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi, depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), restaurant, lobby bar, bar la piscina, bar de noapte, sala de jocuri, sala de conferinte (capacitate pana la 150 de locuri), loc de joaca de fotbal in aer liber, spalatorie si curatatorie chimica (contra cost).
Servicii contra cost: tenis de masa, biliard, masaj, solar, jocuri electronice, zona de relaxare.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei, loc de joaca in aer liber pentru copii, camera de joaca pentru copii, jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: Utilizarea piscinei, sauna Finish, baia de aburi, baia turceasca, sauna cu infrarosu, fitness, jacuzzi, depozit pentru echipamentul propriu, transfer la statia de jos a telegondolei (08:00-11:00 si 14:00). :00-17:00), acces la internet.
Cu plata: tenis de masa, biliard, masaj, solar, jocuri electronice, tratamente SPA.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: gratuita pentru oaspetii hotelului (hotelul are 3 locuri de parcare).

Tariful include mic dejun, cina, folosirea gratuita a piscinei, sauna finlandeza, baia de aburi, baia turceasca, sauna cu infrarosu, fitness, jacuzzi, depozit schi pentru echipamentul propriu, transfer la statia de jos a teleschiului, acces internet, parcare.

**Cina de Revelion (optionala pentru rezervari pana in 20.10) - 85,00 Euro adult / 45,00 Euro copil (6-11,99)
**Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatorie pentru rezervari noi incepand cu 21.10) - 85,00 Euro adult / 45,00 Euro copil (6-11,99)
*Pentru copiii 2-5,99 pentru a primi o portie la Cina de Revelion, pretul este de 15,00 Euro per copil 2-5,99.
Pe 31.12.2021 exista o cina tip bufet standard pentru oaspetii care aleg sa nu rezerve cina festiva.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.