Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE HOLIDAY CLUB


Descriere

Localizare: 1.5 km de centrul statiunii si la 500 m de Gondola. Hotelul afost renovat in anul 2012
Facilitati: piscina exterioara, piscina interioara 270C, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, lift, seif la receptie (contra cost), internet wireless, depozit echipamente ski si snowboard, room service, sala de conferinte (cca 120 locuri), centru business, echipament, magazin, bancomat, shuttle bus pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), zona securizata.
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, piscina pentru copii, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Apartament 1 dormitor Mansarda (36 mp): canapea extensibila, chicineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu parchet si gresie.
Apartament 1 dormitor (48 mp): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, chicineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, CD player, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.
Apartament 2 dormitoare (78 mp.): doua paturi sau pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, chicineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la partii / la munte, podeaua este acoperita cu mocheta si gresie.
Gratuit: piscina, sauna, baie de aburi, fitness, Jacuzzi, depozit echipament ski, shuttle bus pana la statia de telegondola (08:00-17:00, la 30 de min), acces internet.
Contra cost: masa de tenis, billiard, masaj, solar, jocuri in camera, jocuri electronice, SPA, teren de fotbal.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.

oferte munte bulgaria 2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.