Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astera Bansko Apart Hotel Spa


Descriere

Descriere hotel:
Astera Bansko Hotel & Spa este situat la numai aproximativ 500 de metri de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1 km de centrul orasului Bansko.
Hotelul are doua cladiri - o cladire construita in 2011 (camere duble si cateva apartamente) si o cladire de apartamente construita in 2005 (apartamente si cateva camere duble); 5 etaje, 4 ascensoare, 120 de unitati. Cele doua cladiri nu sunt conectate.


Descriere camere:
Toate unitatile au balcon, incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, mini bar (contra cost) in cladirea hotelului (frigider in cladirea de apartamente), Wi-Fi (gratuit); baie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie. In plus, apartamentele din cladirea de apartamente au si chicineta.


Facilitati hotel: Seif la receptie (gratuit), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), magazin, depozitare schiuri pentru echipamente proprii (gratuit), lobby bar , restaurant principal, restaurant a-la-carte, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte (capacitate de pana la 250 de locuri), coafor, salon de infrumusetare, Aqua Park (interconectat cu cladirea hotelului).
Gratuit: Folosirea tuturor serviciilor in parcul acvatic (cateva bazine si jacuzzi), sauna clasica, baie turceasca (hammam), piscina interioara, fitness, depozitare de schi pentru echipamente proprii, transfer catre statia de jos a lift cu telegondola conform programului hotelului, Wi-Fi in zonele publice.
- Bautura de bun venit la sosirea oaspetilor.


Contra cost: tenis de masa, biliard, bowling, masaj, tratamente SPA
Animalele de companie nu sunt permise.


Parcare: parcare in aer liber si garaj in limita disponibilitatilor - gratuit.


Descriere masa:
Demipensiune


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.