Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: In zona parcului, la 900 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00

Informatii hotel: Piscina descoperita, piscina acoperita (in hotelul invecinat Ralitsa),restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant 'a la carte' Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, bar Havana (pe plaja), salon de coafura, manichiura si pedichiura, masaj, internet cafe, rent a car, schimb valutar, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, sala de conferinte, aer conditionat in tot hotelul. Internet gratuit in holul hotelului.

Servicii masa: All Inclusive Plus.

Servicii cazare: Vilele sunt amenajate modern, au aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV cu televiziune prin cablu si frigider (unele vile sunt dotate cu bucatarie amenajata cu ustensile). Vile cu doua dormitoare si bucatarie: 35 unitati; Vile cu doua dormitoare si living: 56 unitati.

Facilitati copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare unitate la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. *Tenis de camp - 1 ora gratuit pe camera/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului si in lobby bar. Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana; discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori bine pregatita.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).

Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
.Info: Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate
la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.


Grad maxim ocupare camere: in vila: 4 adulti + 1 copil/ 5 adulti + 1 copil




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie