Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Ralitsa Superior


Descriere

Hotelul Ralitsa ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante de neuitat la malul Marii Negre, in statiunea Albena.

Localizare
Hotelul Ralitsa este situat la 950 m de plaja. Hotelul ofera shuttle bus gratuit catre plaja la interval de 30 minute (in intervalul orar 09.30-17.00).

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscina interioara si exterioara, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, internet, salon, spalatorie si calcatorie, rent a car, birou de schimb valutar.Acces gratuit in Aquamania, sezlonguri si umbrele gratuite(in limita disponibilitatii), acces la piscine, topogane.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu baie cu dus, telefon, frigider si seif (contra cost), TV satelit, aer conditionat, balcon.   Camerele Garden sunt situate in fostul corp K, cele superior in cladirea principala, iar camerele deluxe in fostul hotel Lora, renovat si clasificat la 4*.      

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare

Locatie