Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Philoxenia se afla intr-o zona centrala si ofera o piscina si camere cu aer conditionat si balcon. Proprietatea este situata in Limenas, capitala insulei Thassos, vizavi de Muzeul de Arheologie si de Piata Antica.
Camerele de la Philoxenia au mobilier simplu din lemn si baie privata cu uscator de par. Toate sunt dotate cu frigider, seif si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele beneficiaza de acces gratuit la internet prin cablu.
In lounge-ul central exista un bar, o zona de relaxare cu TV si un hotspot WiFi. Oaspetii pot savura micul dejun continental langa piscina, unde sunt servite gustari si bauturi racoritoare si alcoolice.
Proprietatea Philoxenia este accesibila oaspetilor in scaun cu rotile si are camere pentru persoane cu mobilitate redusa.
Philoxenia Inn se afla la doar 100 de metri de mai multe magazine si de portul vechi si la 200 de metri de cea mai apropiata plaja. Parcarea municipala gratuita este aproape de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie