Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe plaja Agios Antonios, hotelul Kamari beach este un complex care combina arhitectura moderna si stilul egeean, care este inconjurat de apa albastra adanca a Marii Egee si de vegetatia densa a golfului Agios Antonios. Reprezinta un tip de hotel mai special, mai potrivit pentru cupluri, cu cateva alegeri de decor nu pe gustul tuturor.
Camerele cu privelistea frumoasa, spatiile luxoase, gradina fascinanta, combinate cu un serviciu prietenos si discret si confortul modern pe care le ofera hotelul, asigura oaspetilor o cazare placuta si o oaza de relaxare absoluta. Baile camerelor sunt cu pereti de baie semitransparenti. Reprezinta un tip de hotel mai special, mai potrivit pentru cupluri, cu cateva alegeri de decor nu pe gustul tuturor. Observatie foarte importanta: camerele duble superioare nu au vedere la mare si pot fi atat la etaj, cat si la parter.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie