Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FENIX HOTEL


Descriere

Hotelul Fenix este situat la numai 50 m distanta de plaja si la aproximativ 800 m distanta de centrul statiunii. Hotelul este situat intr-o zona plina de viata din Sunny Beach, cu numeroase atractii, baruri si restaurante in apropiere.
Facilitati
Construit in 2005, total de 314 camere si apartamente. Hotelul este format din 2 cladiri alaturate, fiecare cu 9 si 11 etaje, 5 lifturi.
Restaurant, bar in hol, bar la piscina, aer conditionat in zonele publice, internet wireless in zona de receptie (contra cost), servicii de spalatorie (contra cost), medic, birou de schimb valutar, magazine hoteliere. Piscina in aer liber.
Cazare
Camera dubla
(max 2 + 1/3) - aprox. 22 mp Patul suplimentar este un fotoliu pliant unic.
Suite (min 2 anunturi, maxim 2+2 sau 3+1) - aprox. 30-35 mp; Patul suplimentar este o canapea pliabila dubla sau doua fotolii pliabile simple. Unele suite au usa intre dormitor si living, altele sunt suite in plan deschis, cu un colt de living.
Toate unitatile dispun de balcon dotat cu scaune si masa din plastic, aer conditionat central, TV prin cablu, telefon, seif (contra cost), mini bar (contra cost), baie cu dus, prosoape, uscator de par. Unele suite au cada.
Nu exista camere potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusa.
Copii Baby cot (contra cost), scaune in restaurante (gratuit), sectiunea pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina in aer liber, sezlonguri langa piscina, sala de fitness.
Contra cost: umbrele de soare la piscina (5 BGN / zi), saltele (4 BGN / zi) pentru turisti pe HB, biliard, masaj, Wi-Fi.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - nepazita. contra cost

ALL INCLUSIVE

Hotel modern cu prima linie, locatie excelenta, cu vedere la mare, la marginea dunelor de nisip. Sejur placut intr-o atmosfera prietenoasa, relaxanta si cu optiunea ALL INCLUISIVE.

Mancare si bauturi:
- mic dejun tip bufet, pranz si cine intre orele 7:30-10:00; 12:30-14:30; 18:30-21:00 in restaurant;
- Bauturi locale, inclusiv bere la halba, vin de casa, bauturi racoritoare si bauturi spirtoase sunt oferit ein resturant intre orele 11,00 si 22,00;
- Cafea si ceai intre mese (10:30-12:00 & 15:00-17:00) sunt disponibile in resturant

Alte activitati:
- utilizarea gratuita a piscinei si langa piscina, sezlonguri si umbrele de soare (in functie de disponibilitate)
-program special de divertisment pentru copii;
-activitati sportive pentru copii si adulti;

Va rugam sa retineti ca facilitatile si serviciile, care nu sunt enumerate in pachetul ALL INCLUSIVE, sunt supuse unei taxe locale;

Bauturile internationale sunt contra cost;
Toate alimentele si bauturile, inclusiv. bulgara, sunt la taxa dupa ora 23.00



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.