Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pomegranate Wellness Spa Hotel


Descriere

Hotelul a fost reconstruit in totalitate in 2013. Noul sau design echilibreaza minimalismul spatios si sicul delicat, stilul grecesc original si tehnologia de ultima ora. Hotelul ofera 176 camere, inclusiv apartamente de lux. Oaspetii sofisticati vor fi inspirati de solutiile de culoare rafinate ale interioarelor si elementelor decorative. Camerele spatioase si bine echipate vor multumi oaspetii cu confort si servicii de cinci stele. Mobilierul marcilor cunoscute completeaza designul elegant si modern.
Noua infrastructura a statiunii serveste pentru a face pe toata lumea confortabila aici: un hol spatios, nou-nout, cu un pian alb cu coada, 4 baruri si 3 restaurante, o piscina, terase, spa, o sala de sport si o plaja privata a hotelului. Facilitatile din camera constau din: aer conditionat, TV prin satelit, televizoare LED, canale radio, minibar (contra cost), telefon, Wi-Fi gratuit, seif electronic (gratuit), DVD player, cada / dus, Uscator de par, oglinda cosmetica, cantar de baie, halate de baie si papuci, balcon / terasa, tehnologii inteligente pentru camere etc. Suitele au, de asemenea, jacuzzi etc. Toate camerele Eco (Elegant Double Eco & Junior Suite Eco) sunt situate in cladirea principala cu orientare estica si vedere la strada / Athos. In lunile de vara de varf, acestea pot fi mai zgomotoase decat camerele cu statiune / gradina interioara si vedere laterala la mare. In afara de aceasta, acestea sunt complet identice, in ceea ce priveste facilitatile si facilitatile, cu celelalte camere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie