Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Palladium este construit in peninsula Kassandra, intre un munte verde acoperit de pin si plaje idilice, oferind vizitatorilor un mediu de familie prietenos perfect pentru vacanta lor. Locatia privilegiata a hotelului ofera tuturor oaspetilor acces la frumusetile naturale rare din Halkidiki si asigura liniste si liniste pentru persoanele care cauta zile calme si relaxante in timpul vacantei.
Hotelul este format din 4 cladiri separate. In prima cladire se afla zona de receptie, barul principal si restaurantul. Celelalte 3 cladiri sunt destinate in intregime cazarii clientilor.. Hotelul are 60 de camere spatioase, camere duble, triple, camere de familie si suite junior, care sunt capabile sa gazduiasca intreaga familie si sa raspunda nevoilor calatorului modern de astazi. Transport zilnic cu un autobuz de transfer de la hotel la plaja conform unui orar.
Camere hotel
Aer conditionat, uscator de par, frigider, TV satelit, telefon, grup sanitar propriu si balcon.
Family Eco este cu bunk beds - camere limitate
Facilitati hotel
Piscina exterioara, piscina pentru copii, Jacuzzi, aer conditionat in locuri publice, bar, restaurant, internet Wi Fi (gratuit), seif - la receptie (contra cost), loc de joaca pentru copii, terenuri de baschet si tenis, parcare.
Descriere masa
Demipensiune/All Inclusive

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie