Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Apolamare este situat aproape de apele incantatoare albastre ale golfului Toroneos, in zona rezidentiala din Hanioti, la cativa pasi (5 minute) de centrul satului. Distanta pana la aeroportul international din Salonic (SKG) este de 90 km, permitand acces facil la toate zonele de interes din regiunea Halkidiki.
Toate cele 86 de camere si apartamente de la Hotelul Apolamare sunt spatioase si echipate pentru a oferi clientilor un confort maxim. Decorate cu gust, toate au balcon sau terasa mobilata.
Facilitatile camerei includ o baie cu cada sau dus, oglinda cosmetica, uscator de par, telefon, TV cu ecran plat, minibar, aer conditionat / incalzire individual si un seif electronic in toate tipurile de camere.
Hotelul ofera, de asemenea, un restaurant, bar la piscina si sala de gimnastica. In sala de gimnastica accesul este rezervat doar oaspetilor cu varsta peste 16 ani.
Facilitati hotel
Piscina, plaja privata, receptie deschisa 24 h, bar, lounge, rent a car, casa de schimb valutar, internet, loc de relaxare, restaurant, room service, piscina pentru copii, mini club, bar la piscina si parcare.
Descriere masa
Demipensiune/ Ultra All Inclusive

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie