Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Planos Apt / Htl - TSI


Descriere

Descriere PLANOS APARTHOTEL:
Planos Aparthotel reprezinta cea mai buna alegere pentru petrecerea unui sejur in Zakynthos datorita atmosferei prietenoase si asezarii linistite a hotelului.


Tip masa:
All inclusive (mic dejun, pranz si cina tip bufet); Intrare gratuita 1 zi/sejur la Tsilivi Waterpark (doar intrarea).Masa se va servi fie in cadrul complexului Planos, fie in Admiral (vis-a-vis).


Localizare PLANOS APARTHOTEL:
Hotelul este situat in statiunea Tsilivi, aproape de centrul statiunii si de plaja (cca. 5 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii si pana la plaja). In imediata apropiere a hotelului se afla si statia de autobuz.


Plaja PLANOS APARTHOTEL:
Plaja este publica, cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Dotari camere:
Planos Aparthotel dispune de camerele dotate cu balcon sau terasa, seif (contra cost , 2.5 euro/zi), aer conditionat (inclus in pret), telefon, baie cu dus, uscator de par, mini-cuptor sau cuptor cu microunde, facilitati pentru gatit, TV. Curatenia in camere se face de 6 ori pe saptamana, lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.


Facilitati PLANOS APARTHOTEL:
Hotelul are receptie 24h, birou de schimb valutar, acces wireless in receptie, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrelute gratuite, masa de tenis, Kids Club, program de animatie, piscina pentru copii (sectiune intr-una din extremitatile piscinei pentru adulti). Masa se serveste la hotelul Tsilivi Admiral, care face parte din acelasi complex - Xenos Hotels - si se afla peste drum, la aproximativ 20 de metri de Planos Apathotel.

Clientii hotelului beneficiaza de 3 intrari gratuite/familie/saptamana la Tsilivi Waterpark (regimul de masa all inclusive nu este valabil in cadrul parcului)


Web: www.planosaparthotel.gr

Categorie oficiala: 3*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie