Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Stațiunea Laganas este recomandată tinerilor și doritorilor de distracție de toate vârstele, petrecerile aici întinzându-se de regulă până în zori, în fiecare noapte. Hotel Esperia 3* este amenajat cu mult bun gust, potrivit pentru tinerii aflați în căutarea unui hotel confortabil, într-o zonă centrală.  Localizare Hotelul Esperia 3* este situat în Laganas, la 30 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Zante și 7 km de aeroport.  Facilitățile hotelului Hotelul Esperia 3* oferă turiștilor recepție 24 h, snack-bar, restaurant, lounge, snack bar la piscină, centru Spa și jacuzzi (contra cost), sală de gimnastică (gratuit), biliard (contra cost), acces pentru persoane cu dizabilități, internet corner, acces Wi-Fi în lobby și la piscină gratuit, servicii fax/copiere, baby sitting (la cerere), doctor (la cerere), magazin de suveniruri, închiriere de mașini și motociclete, parcare gratuită.  Facilitățile camerelor Toate camerele au telefon, TV, radio, mini-bar (contra cost), aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), Wifi gratuit, baie cu duş sau cadă, uscător de păr, balcon sau terasă, unele au vedere la mare. Camerele au o suprafață de 18 mp.  Facilități copii Babysitting (la cerere), piscină în aer liber, teren de joacă.  Piscină Hotelul dispune de o piscină exterioară cu secţiune pentru copii, unde şezlongurile și umbrelele sunt gratuite, bar la piscină.  Plaja Plaja este cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost .

Localizare
Hotelul Esperia este situat în Laganas, la 30 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Zante și 7 km de aeroport.

Facilitati hotel
Hotelul Esperia oferă turiștilor  recepție 24 h, snack-bar, restaurant, lounge, snack bar la piscină, centru Spa și jacuzzi (contra cost), sală de gimnastică (gratuit), biliard (contra cost), acces pentru persoane cu dizabilități, internet corner, acces Wi-Fi în lobby și la piscină gratuit, servicii fax/copiere, baby sitting (la cerere), doctor (la cerere), magazin de suveniruri, închiriere de mașini și motociclete, parcare gratuită. Hotelul dispune de o piscină exterioară cu secţiune pentru copii, unde şezlongurile și umbrelele sunt gratuite, bar la piscină.

Facilitati camere
Toate camerele au telefon, TV, radio, mini-bar (contra cost), aer condiționat (contra cost, 7 euro/cameră/zi), seif (contra cost, 18 euro/săptămână), baie cu duş sau cadă, uscător de păr, balcon sauterasă, unele au vedere la mare. Camerele au o suprafață de 18 mp.

Facilitati copii
Babysitting (la cerere), piscină în aer liber, teren de joacă.

Plaja
Plaja este cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 șezlonguri și o umbrelă).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Rent-a-car
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Parcare
Fitness

Locatie