Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dennis Studios (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Este format din garsoniere si apartamente renovate, toate dotate cu aer conditionat, o chicineta, o baie privata cu dus si un balcon cu vedere la gradina sau la munte.

Localizare: Dennis Studios este situat pe litoralul satului traditional Alykanas, la aproximativ 800 m de plaja cu nisip si 18 km de aeroportul Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (contra cost), Wi-Fi (gratuit), cutie de valori (contra cost), televizor, chicineta complet utilata, masa si scaune, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, menajera serviciu (zilnic), schimbare prosoape (la fiecare a 3-a zi), schimbare lenjerie (la fiecare a 3-a zi), serviciu de calcatorie (la cerere cu cost suplimentar).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), medic de garda (contra cost), terasa, parcare la proprietatea.

Web site: https://dennis-studios.business.site/eutm_source=gmb&utm_medium=referral

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.