Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Viena

 LocalizareLocalizat la 14 km de centrul orasului Viena langa srada Mariahifer si a Cartierul Muzeelor si statia de metrou Volkstheater În aproprie se află popularul cartier Spittelberg cu numeroasele sale galerii restaurante şi baruri In centrul ora . . .

Viena

 Localizare Hotelul Altwienerhof este situat central în Viena la 50 de metri de staţia de metrou Gumpendorfer Straße şi de staţiile tramvaielor 6 şi 18 şi autobuzului 57a Gara Westbahnhof şi Mariahilferstraße cea mai mare stradă comercială din Viena . . .

Viena

 Localizare Hotelul Caroline situat în cartierul Favoriten din partea sudică a centrului orașului la 800 de metri fata de gara Hauptbahnhof Hotelul ocupă o clădire de importanță istorică și o clădire nouă elegantă amplasate una lângă cealaltă Strada . . .

Viena

 httpswwwwieninforohotel1752courtyard-by-marriott-vienna-prater-messeLocalizare Courtyard by Marriott Vienna PraterMesse este situat lângă Centrul de expoziții şi convenţii Reed Messe Wien și la un 1 minut de stația de metrou Krieau care oferă acces . . .

Viena

 Localizare La 10 minute pe jos de Catedrala Sfântul Ștefan Hotelul elegant City Central este situat chiar la marginea districtului 1 din Viena Hotelul City Central se află la  3 minute pe jos de stația de metrou Schwedenplatz precum și de punctul de . . .

Viena

Hotelul Mercure Wien City amplasat centralaproape de centrul istoric al orașului și de cea mai apropiată stație de metrou are o ambianţă modernă Camerele sunt moderne și confortabile şi au ACBar deschis nonstop care servește şi vinuri fine locuri de . . .