Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL COMPOSTELA BEACH GOLF

   Playa De Las Americas


Descriere

Descriere: Coral Compostela Beach Golf este locul ideal pentru familii si cupluri ce sunt in cautarea unui loc linistit pentru petrecerea vacantei. Aceasta proprietate are si un bun raport calitate/pret.
Localizare: in Playa de Las Americas, la aproximativ 800m de plaja (aproximativ 10 minute de mers pe jos) si 14 km de aeroportul Tenerife Sud.
Facilitati hotel: Complexul de apartamente beneficiaza de restaurant tip bufet cu terasa, bar, piscina si gradina, piscina. Alte servicii: inchiriere biciclete, supermarket, inchiriere masini, acces internet (contra cost)
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mini bucatarie utilata, frigider, cuptor cu microunde, canapea si masuta cu scaune, uscator de par, televizor, telefon, acces internet WiFi (contra cost).
Web site: https://en.compostelabeachgolf-club.com/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.