Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FALCON HILLS HOTEL


Descriere



Localizare:

Hotel situat la 17 km de aeroport, la 5 km de Naama Bay si la 3 km de orasul vechi, in partea Hadaba, pe a 2-a linie de mare.

Hotelul Falcon Hills ofera servicii de nivel superior, personal multilingv, camere spatioase cu vedere spre Muntele Sinai, fiind foarte apreciat de catre turisti si asigurandu-se in fiecare zi de buna dispozitie a oaspetilor.

Facilitati hotel:

Hotelul are receptie 24h, zona de lobby, Wi-Fi, bancomat,  centru de schimb valutar, 1 restaurant principal si 3 baruri, 2 piscine exterioare dintre care 1 piscina este incalzita pe perioada iernii, un mini-club pentru copii si loc de joaca, salon de infrumusetare, serviciu de transfer cu autobuzul spre zona de plaja privata, serviciu de transfer cu autobuzul spre Naama Bay, centru Spa, magazine, mini-fotbal, volei pe plaja, sala fitness, darts, teren de tenis, jacuzzi, baie cu aburi, biliard, sauna, sporturi nautice, plaja privata, ponton, transfer gratuit pana la plaja.

Facilitati camere:

Construit in anul 1999, ultima renovare partiala a avut loc in 2011, hotelul dispune de un complex de cladiri cu 2 nivele.

Camerele hotelului detin baie cu produse de toaleta, balcon / terasa, aer conditionat, TV / satelit, telefon, seif, mini-bar, uscator pentru par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie