Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Holiday Resort


Descriere

Descriere: Coral Sea Holiday Resort este un complex de cinci stele situat intr-o locatie privilegiat, cu vedere la stramtoarea Insulei Tiran, cu vedere panoramica la Marea Rosie

Localizare: Hotelul se afla la aproximativ 9 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, pe malul marii, la aproximativ 25 km distanta de renumitul golf Naama.

Dotari camere: Hotelul dispune de 484 camere si se impart in:
Standard room: camere cu pat matrimonial si 44 de camere cu paturi twin, unele cu vedere la gradina sau piscina. Sunt dotate cu aer conditionat individual, balcon sau terasa, LCD TV, minibar, uscator de par, telefon, baie privata cu dus sau cada, seif, Wi-Fi gratis limitat, halat si papuci de baie.
Sea view room: camere, cu vedere la mare, au aer conditionat individual, balcon sau terasa, LCD TV, minibar, uscator de par, telefon, baie privata cu dus sau cada, seif, Wi-Fi gratis limitat, halat si papuci de baie.

Family room: camere cu pat matrimonial in dormitor, despartit printr-o usa glisanta foarte subtire de o incapere mai mica unde exista o canapea. Sunt dotate cu aer conditionat individual, balcon sau terasa, LCD TV, minibar, uscator de par, telefon, baie privata cu dus sau cada, seif, Wi-Fi gratis limitat, halat si papuci de baie.

Facilitati hotel: Wi-fi gratis (limitat), schimb valutar, ATM, sala fitness, un club pentru copii echipat complet, un teren sportiv multifunctional, un teren de tenis, facilitati de tir cu arcul si o sala de sport bine echipata, 6 restaurante rafinate si 7 baruri care servesc preparate pentru toate gusturile. Facilitatile de agrement includ un centru spa, 4 piscine in aer liber (dintre care 2 incalzite in timpul iernii), o piscina pentru copii cu turn de apa, o piscina cu apa de mare la centrul spa si 6 piscine private, accesibile direct din camere.

Web: http://www.coralsearesorts.com/en/sharm-el-sheikh/hotelpage/coral-sea-holiday-resort-and-aqua-park/content/overview

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie