Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Aqua Club Resort


Descriere

Localizare: Hotelul este situat in Nabq unde o multime de baruri si restaurante sunt la doar doua minute distanta , in zonele comerciale El-Khan si La Strada. Naama Bay sau centrul orasului se afla la aproximativ 35 de minute, iar transferul la aeroport este la doar 15 minute.

Facilitati hotel: Lobby Bar cu internet Wi-FI gratuit, sala de fitness complet echipat, jacuzzi interior, salon de coafura, piscina exterioara, parc acvatic, piscina pentru copii, sala de jocuri, 3 restaurante a la carte, magazine suveniruri, servicii de spalatorie, tenis de masa, amfiteatru, sezlonguri, umbrele si prosoape, farmacie in apropiere, clinica, parcare.

Dotari camere: oglinda pentru machiaj, uscator de par, seif, televizor LCD, telefon, mini bar, fierbator ceai si cafea, halate de baie si papuci.

Web:https://www.coralsearesorts.com/en/destination/sharm-el-sheikh/coral-sea-aqua-club/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie