Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOTIRAKIS STUDIOS


Descriere

Sotirakis Studios se află la doar 15 minute de mers pe jos de plaja din Faliraki. Complexul pune la dispoziție studiouri spațioase și o piscină mare înconjurată de o terasă la soare și de palmieri. Aer Conditionat contra cost, plata se efectueaza la hotel.

Localizare
Plaja Faliraki și facilitățile de sporturi nautice se află la mai puțin de 1 km, iar în centrul animat al localității se ajunge pe jos în 10 minute. Izvoarele Kallithea, parcul acvatic şi plaja Anthony Quinn se află la numai 2 km de hotel.

Facilitati Hotel
Hotelul are restaurant, bar, minimarket şi magazin unde se comercializează obiecte tradiţionale. Oaspeții de la Sotirakis Studios au la dispoziție o sală cu televizor, un colț de internet și un hotspot WiFi, în hol. Se oferă un serviciu de transfer de la/la plajă.

Facilitati Camere
Studiourile luminoase de la Sotirakis sunt mobilate în stil grecesc tradiţional şi au balcon privat, cu vedere. Fiecare dintre ele are aer condiţionat şi chicinetă cu frigider şi aparat de făcut ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.