Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rhodes Bay Hotel and Spa (Rhodes)


Descriere

Localizare: Situat in Ixia, la 100 m distanta de plaja cu pietricele, la 4 km de orasul Rhodos si la 10 km de aeroport. Intre hotel si plaja exista o strada.

Dotari camere:, aer conditionat, seif, TV satelit, minibar, uscator de par, papuci si halate de baie, internet wireless, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: 350 camere si apartamente cu vedere la munte, mare sau gradina, situate in cladirea principala sau in cladirile anexa. Hotelul ofera 3 restaurante, 4 baruri, 3 piscine in aer liber, o piscina pentru copii, o piscina acoperita, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, servicii de curatatorie, camera de bagaje, schimb valutar, internet wireless (cu plata), minimarket.

Activitati: gym, teren de tenis, darts, biliard (cu plata), tenis de masa, fotbal, water polo, sah gigantic, sala fitness, aerobic, sauna, programe de animatie, sporturi nautice (cu plata), centru spa cu masaj, hammam, sauna, fitness, piscina interioara incalzita, tratamente de infrumusetare (cu plata).

Facilitati copii: Piscina, mini club ( 4-12 ani), loc de joaca, program de animatie, servicii de babysitting (cu plata), patut sau scaune speciale (la cerere, gratuit).

Pagina web: www.rhodesbay.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.