Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Esperos Village Blue & Spa - Adults Only


Descriere

Esperos Village Blue este un hotel de 5 stele exclusiv pentru adulti situat pe un deal inconjurat de pini si chiparosi intr-un cadru frumos cu plante medicinale si privelisti uluitoare ale Marii Egee.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt decorate intr-un stil elegant, modern cu inspiratii rurale ce cuprind o varietate de facilitati pentru o vacanta memorabila, facilitati precum mini frigider, papuci de casa, telefon, aer conditionat, halate de baie, garderoba sau dulap, incalzire, televizor, priza langa pat, suport de haine, prosoape de plaja, balcon cu vedere panoramica catre Marea Egee cat si facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei. 

Facilitati hotel

La Esperos Village Blue, personalul bine pregatit si amabil este dedicat sa va faca sederea cat mai placuta avand 6 restaurante, 4 baruri, 2 piscine in aer liber, seri cu cina tematica, echipament si teren de tenis, divertisment de seara, tenis de masa, biliard, muzica si spectacole live. La Esperos Village Blue Spa, va puteti bucura de diferite tipuri de masaj sau puteti alege intre tratamente faciale si corporale. Serviciul personalizat al centrului spa poate oferi terapii relaxante. Zona de hamam cu design modern, sauna, jacuzzi si piscina incalzita in aer liber sunt disponibile pentru oaspetii hotelului.

 

Localizare hotel

Hotelul este amplasat la 4 minute de mers pe jos fata de plaja pe un deal, in statiunea Faliraki la aproximativ 2km fata de centrul statiunii. Principalele atractii: Turnul cu Ceas, Templul lui Apollon, Strada Cavalerilor, Portul Mandraki, Acvariul din Rhodos se afla la o distanta de 10 km. Aeroportul International Rhodos este la 18 km fata de cazare. 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.esperiagroup.gr/en/hotels/esperos-village-blue-spa/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Permite animale de companie
Lux