Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viva Wyndham Dominicus Beach


Descriere

VIVA WINDHAM DOMINICUS BEACH


LOCALIZARE:
Situat ideal, direct pe plaja si inconjurat de un mediu tropical luxuriant, acest complex all-inclusive ofera numeroase optiuni culinare, cazare spatioasa si o nesfarsita varietate de activitati.


FACILITATI:
Cu 4 piscine la proprietate, mai multe terenuri de tenis i cursuri de fitness, exista cate ceva pentru toata lumea la Viva Wyndham Dominicus Beach. Oaspeii se pot bucura si de activitai zilnice, inclusiv un program pentru copii, ateliere de artizanat i petreceri tematice.
Pachetul all-inclusive ofera toate mesele si gustari; cocktailuri nelimitate, bauturi si vin; 1 cocktail de bun venit la sosire; sporturi nemotorizate nelimitate; taxe si gratuitati; programe de activitati zilnic
Oaspetii se pot relaxa cu servicii de spa la proprietate sau pot profita de un birou de turism la Dominicus Beach Viva Wyndham, pentru a aranja scufundari, calarie sau wind surfing. De asemenea, complexul are un club de noapte, magazine de cadouri si un magazin de proximitate.
Dominicus Beach Wyndham ofera o mare varietate de opiuni culinare in incinta, inclusiv bufete, pizza i bucatarie mexicana. Oaspetii pot beneficia si de barurile si lounge-urile de la proprietate, care servesc o varietate de gustari si cocktailuri.
Oaspetii cazati la Viva Wyndham Dominicus Beach trebuie sa aduca un pofta sanatoasa pentru a savura varietatea noastra larga de bucatarii. Meniurile noastre au fost elaborate pentru a multumi celui mai exigent palat, oferind un amestec eclectic de bucatarii creole si internationale. Meniurile noastre iau cele mai provocatoare elemente ale bucatariilor caraibiene, mexicane si europene, imbinand aspecte ale bucatariei americane. Micul dejun, pranzul si cina se transforma intr-un festin culinar. Totul este pregatit de bucatarii nostri abili locali si internationali si servit de un personal cald si servicial.
O statiune all-inclusive de lux, cu o multime de facilitati intr-o locatie uimitoare pe malul marii
La sfarsitul zilei, retrageti-va intr-un sanctuar de pe plaja. Cele 613 camere si bungalouri fermecatoare au decorul insulei si facilitati precum lenjerie de pat luxoasa, televizoare cu ecran plat si multe altele.
Vacantele de la Viva Wyndham Dominicus Beach includ cazare, toate mesele si gustarile, bauturi nelimitate, cocktailuri si vin, club pentru copii, selectie de sporturi nautice si terestre, nopti tematice si cele mai izbitoare spectacole, precum si discoteci si o multitudine de optiuni de divertisment pentru toate gusturile.


DESCRIERE CAMERE:
Cele 613 camere si bungalouri ale noastre au un decor linistit pe insula, lenjerie de pat de plus si produse de baie pentru intinerire. Facilitatile moderne, cum ar fi televizoarele cu ecran plat, un mini-frigider si WiFi gratuit in zonele comune, va imbunatatesc sederea. Camerele au vedere luxurianta la gradina, in timp ce bungalourile noastre din piatra de coral ofera vedere spectaculoasa la ocean sau la gradina, pentru a fi admirate de pe o terasa privata.


STANDARD ROOM
Inconjurat de gradini frumoase, locul perfect pentru a va relaxa dupa o zi intensa, incarcata de energie. Aceste camere recent renovate reflecta un design contemporan care le elibereaza de griji, pe masura ce se bucura de nopti pline de relaxare.


SUPERIOR GARDEN VIEW
Eliberati-va simturile intr-un cadru minunat pentru o vacanta in mijlocul decorului tropical si odihniti-va in paradis. Cazarile noastre confortabile va vor oferi refugiu dupa o zi plina de actiune.


BUNGALOW GARDEN VIEW
Odihneste-te intr-unul dintre bungalourile noastre tropicale construite din piatra de corali si acoperis din stuf de palmier; Vederile noastre spre gradina si cantatul pasarilor te duc intr-un tinut indepartat de vis, in timp ce te odihnesti in refugiul tau.


BUNGALOW OCEAN FRONT
Treziti-va in fiecare dimineata la o priveliste uluitoare, fosnetul valurilor si parfumul negurii oceanice proaspete in aceste bungalouri tropicale construite din piatra de corali si acoperis din stuf de palmier. Veti trai momente memorabile, imbratisand peisajul exotic in timp ce va odihniti. Relaxarea suprema in paradis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie