Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un hotel de dimensiune medie, premiat pentru serviciile sale, cu personal experimentat și prietenos, cu posibilități variate de a petrece timpul liber, Sesin este o alegere potrivita pentru cupluri și pentru familii.

Descriere

Un hotel de dimensiune medie, premiat pentru serviciile sale, cu personal experimentat și prietenos, cu posibilități variate de a petrece timpul liber, Sesin este o alegere potrivita pentru cupluri și pentru familii. Hotelul oferă o atmosferă plăcută în briza marii și multe posibilitati de a-ti petrece timpul liber datorita atractiilor zonale. La o scurtă plimbare la pas, te bucuri de frumusetea palmierilor ce inconjoara hoteluri și descoperi centre ce ofera diferite excursii sportive sau culturale.

Localizare:

Hotelul este situat la 50 m de plaja si la 1,5 km de centrul Marmaris.

Website:

http://www.sesinhotel.com

Facilitati hotel

Hotelul Sesin pune la dispoziția oaspeților săi recepție, lobby, internet Wi-Fi, restaurant principal tip bufet, restaurant a la carte, trei baruri, piscină, loc de joacă, program de animație, biliard, masaj, fitness, saună, parcare, facilități pentru persoane cu dizabilități. Hotelul dispune de plajă privată amenajată cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite.

Facilitati camere


Toate camerele hotelului dispun de aer condiționat, televizor, telefon, frigider, seif, baie cu duș și uscător pentru păr, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie