Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ideal Pearl se afla intr-o zona cu multe cafenele și restaurante frumoase, un bazar, castel și vederi unice ce așteaptă să fie explorate.

Descriere:

Hotel Ideal Pearl se afla intr-o zona cu multe cafenele si restaurante frumoase, un bazar, castel si vederi unice ce asteapta sa fie explorate. Ideal Pearl este inconjurat de frumusetile orasului Marmaris, la cativa pasi de plaja, si ofera oaspetilor sai o vacanta confortabila, de lux prin conceptul sau unic. Hotelul este renovat in anul 2014.

Localizare:

Se afla la 200 de metri de plajă, la 3 km de centrul orașului Marmaris și la 110 km de aeroportul orașului Dalaman.

Website:

http://www.iphotels.com.tr/

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina exterioara, medic la solicitare, wireless gratuit in lobby, sauna, baie turceasca, darts, tenis de masa, sala fitness, gimnastica in apa, masaj, terasa cu sezlonguri si umbrele, sala de gimnastica, piscina pentru copii cu tobogan.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor prin satelit, telefon, minibar, seif, dus, uscator de par, balcon. In camera se face curatenie de 3 ori pe saptamana. Toate camerele au balcon si vedere la piscina si imprejurimi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie