Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Las Palomas Apartments Econotels


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la doar câteva secunde de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Palma Nova.

Dotări

Aparthotelul oferă 40 de camere pe 9 etaje la care se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif și serviciile unui valet. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Un cazinou oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.