Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Club St. George! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.

Situat la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Paphos, Club St. George oferă unităti de cazare decorate cu gust, cu facilităti de bucătărie si balcon privat. Are 2 piscine mari in aer liber, un restaurant, un bar si o cafenea.

Studiourile, apartamentele si vilele de la St. George Hills sunt decorate modern, cu accente pline de culoare. Fiecare unitate include o zonă de luat masa si o cameră de zi spatioasă cu TV cu ecran plat si DVD player. Unele unităti au si o grădină privată.

Oaspetii se pot răsfăta la centrul de wellness, amenajat cu camere de masaj, saună, cadă cu hidromasaj si piscină interioară incălzită. In plus, există o sală de fitness echipată complet, precum si o zonă de joacă pentru copii, in interior si in aer liber.

Mănăstirea Sf. Neofit este la doar 2 km de proprietate. Complexul de golf Minthis Hills se află la mai putin de 7 km. Aeroportul International din Paphos este la 18 km, iar plaja Faros se află la 5 km. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi in zonele publice si parcare gratuită. La un cost suplimentar este disponibil un serviciu de transfer la orasul Paphos sau la Golful Coral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie