Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA HOTEL AND SUITES BY WYNDHAM


Descriere

Ramada Hotel and Suites este amplasat pe un teren de aproximativ 20.000 mp, chiar la intrarea în orașul Kusadasi.

Descriere:

Ramada Hotel and Suites este un hotel amenajat în stil modern, care dispune de niste gradini frumos amenajate și o priveliste superba asupra coastei Marii Egee. Proprietatea fiind o alegere oportuna pentru cei care doresc o vacanta într-un ambient relaxant. 

Localizare:

Hotelul este situat la intrarea în orașul Kusadasi, la 1,9 km de portul de agreement, 3,5 km de Marele Bazar din Kusadasi și la aproximativ 70 km de aeroportul din Izmir.

Website:

http://www.ramadahotelkusadasi.com

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (contra cost), 4 baruri, 3 piscine exterioare, din care 2 pentru copii, 1 piscină interioară, tobogane cu apă, mini-club (4–12 ani), babysitter (contra cost), cabinet medical, centru spa, lanț de magazine, coafor, curățătorie chimică, spălătorie, internet wireless gratuit, tenis de masă, teren de baschet, sala fitness, animație, teren de tenis, baie turcească, sauna, biliard, masaj.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu minibar, seif, televizor prin satelit, baie cu dus, uscator de par, internet wireless, telefon, incalzire/racire centralizata, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.