Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel By Karaaslan Inn


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul By Karaaslan Inn, renovat in anul 2016, se află in centrul stațiunii Kusadasi și oferă vedere la Marea Egee. Pune la dispoziție o piscină in aer liber, un restaurant amplasat pe acoperiș, cu vedere panoramică și acces gratuit la conexiunea WiFi in intreaga proprietate.

Hotelul este situat vizavi de portul de iahturi și oferă camere cu aer condiționat, TV prin satelit și cutie de valori. Toate camerele au mobilier din lemn și podea cu parchet. Fiecare dintre ele beneficiază de vedere la portul de agrement de iahturi și la Marea Egee.

Restaurantul de pe acoperișul Hotelului By Karaaslan Inn oferă vedere panoramică la Marea Egee și servește preparate turcești și internaționale. In fiecare zi, pe restaurantul de pe acoperiș este oferit și micul dejun. Oaspeții pot savura băuturi și gustări și la barul de langă piscină.

Centrul de spa al hotelului este ideal pentru relaxare. Pune la dispoziție servicii de masaj, o saună si un hamam. Această proprietate include și o terasă la soare.

Hotelul By Karaaslan Inn se află aproape de magazine, restaurante și baruri. Acesta oferă, de asemenea, servicii de schimb valutar și de inchiriere de autoturisme.

Sirince, Casa Fecioarei Maria și ruinele orașului antic Efes se află la 25 km de Hotelul By Karaaslan Inn. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir este situat la 76 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.