Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Blue Sky Hotel


Descriere

Avand piscină infinită cu vedere la Marea Egee, acest complex de pe malul mării oferă camere cu vedere panoramică la mare. Este situat la 3 km de centrul orașului Kușadasi și oferă acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la The Grand Blue Sky International au aer condiționat și sunt luminoase și spațioase. Toate oferă canale TV prin satelit, baie privată cu cadă, precum și balcon privat.

Oaspeții pot alege dintre cele 3 restaurante a-la-carte din complex,o seară pe sejur, care servesc o selecție de mancăruri cu fructe de mare proaspete, gastronomie italiană și bucătărie tradițională otomană.

Facilitățile oferite de The Grand Blue Sky sunt diverse, de la o școală de scufundări, pană la terenuri de tenis și hamam. Hotelul organizează seri tematice, iar clubul pentru copii beneficiază de o echipă profesionistă de divertisment.

Printre punctele de atracție din apropiere se numără Kirazli, un sat tradițional turcesc, și Parcul Național Peninsula Dilek, ambele la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de proprietate. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este situat la 81 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.