Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, familii și celibatari, se află în centrul orașului Kuşadası, la cca 70 de m de plajă. Cel mai apropiat aeroport este Izmir - Adnan Menderes Airport (ADB) și se află la aproximativ 80 de km.

Dotări

Aceată unitate cu o recepție dispune de 85 de camere de nefumători. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Toate camerele au un seif și un minibar. Un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit) creează confort optim. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă o sală de fitness, tenis de masă și biliard, și un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții sunt răsfățați cu o ambianță confortabilă în restaurantul de nefumători. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Se poate alege cină. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie