Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLC Kusadasi Golf & Spa Resort Hotel


Descriere

Situat in Kusadası, in imediata apropiere a unui teren de golf cu 18 găuri, Complexul CLC Kusadasi Golf & Spa oferă 11 piscine in aer liber, un parc acvatic, un centru spa si de wellness, o sală de gimnastică si o piscină interioară.

Apartamentele includ aer conditionat, cutie de valori, masină de spălat, canapea si TV cu canale prin cablu si DVD player. Au si o bucătărie cu frigider, cuptor si masină de spălat vase. Baia privată include uscător de păr. Toate apartamentele au balcon.

La proprietate există un restaurant care serveste mancăruri internationale. Barul si snack barul oferă o varietate de băuturi si gustări.

La proprietate si in zona inconjurătoare oaspetii pot lua parte la numeroase activităti, printre care golf, minigolf si tenis. Cei care doresc să se mentină in formă au la dispozitie un centru de fitness. Oaspetii care doresc să se relaxeze pot beneficia de saună si hamam. La piscină sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri gratuite.

Acest complex se află la 92 km de Aeroportul Adnan Menderes din Izmir.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie