Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Charisma De Luxe a fost construit în anul 2006, ultima renovare în 2015 și este format din 3 clădiri cu 6-7-9 nivele având un total de 218 camere: 109 camere standard -din care 1 cameră pentru persoane cu dizabilități - (vedere parțială la mare), 12 camere standard promo (la parter, fără balcon), 74 camere superior (vedere la grădină/vedere parțială la mare/vedere la mare), 7 camere deluxe (vedere la mare).

Descriere

Charisma Deluxe a fost construit în anul 2006, ultima renovare fiind în anul 2015 și este format din 3 clădiri cu 6-7-9 nivele având un total de 218 camere.

Localizare

Hotel Charisma Deluxe dispune de o localizare foarte avantajoasa, fiind situat la aproximatv 20 minute de mers pe jos de zona comercială din Kusadası. Hotelul Charisma De Luxe este un loc elegant situat într-o zona de divertisment, la 25 km de Priene.Charisma Deluxe Hotel se afla la 70 km de aeroportul din Izmir, la 500 m de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii. Orasul Efes se află la 20 km de hotel.

Website:

http://www.charismahotel.com

Facilitati hotel

Hotelul Charisma Deluxe dispune de 218 camere pentru nefumatori si o varietate de facilitati, printre care: restaurant principal, baruri, piscine, piscina interioara, tens de masa, darts, jacuzzi,  diverse tratamente precum împachetarile corporale si baie turcească. Canotaj, schi nautic și mini golf, precum și o sala de gimnastica, cursuri de yoga și o sala de fitness vor ajuta oaspetii sa se mentina în forma si sa se relaxeze pe durata cazarii. Hotelul dispune de plaja proprie cu pietris si ponton. Oaspetii au la dispozitie pe plaja umbrele si sezlonguri  gratuit. Pentru copii: 2 piscine, mini-club, babysitter. Proprietatea ofera și o sala de sedinte, serviciu de transfer, serviciu de concierge și serviciu de portar.

Facilitati camere

Camere elegante si moderne, dotate cu: aer conditionat, televizor prin satelit, telefon, seif (contra cost), minibar (contra cost), baie cu dus sau cada si uscator de par, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie