Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akbulut Hotel And Spa


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află în centrul orașului Kuşadası, direct pe o stradă principală, la doar câteva secunde față de mare. Cel mai apropiat aeroport este Izmir - Adnan Menderes Airport (ADB) și se află la cca 120 de km, la aeroportul Bodrum - Milas - Mugla (BJV) se poate ajunge în aproximativ 150 de km.

Dotări

Cele 82 de camere de nefumători sunt împărțite pe 3 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Zona de piscine cu bazine interioare și exterioare este locul perfect de odihnă după un concediu activ. Pentru copii există un bazin cu apă de mică adâncime 2 Planschbecken. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de volei și baschet. Contra cost se oferă ciclism/ciclism montan. O sală de fitness, tenis de masă și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Complexul de vacanță oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.