Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Excelsior Hotel Bur Dubai


Descriere

prevoius name "Dhow Palace Hotel " Check-in time is 14:00 hours and Check-out time is 12:00 noon. Compulsory Gala Dinner on 31.12.2016

Localizare

Hotelul este situat la 6 km de Palm Jumeirah şi la 8 km de terenul de golf Emirates Hills. Aeroportul Internațional Dubai se află la 35 km, iar hotelul oferă un birou de turism şi un serviciu de închirieri auto.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă o piscină pe acoperiș, un centru de fitness şi tratamente de masaj. Oaspeții au la dispoziție o parcare gratuită acoperită, cu valet. Acest hotel are autorizație pentru servirea băuturilor alcoolice şi oferă un pub britanic tradițional, o cafenea în hol și un club de noapte. Al Barsha este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, magazine de îmbrăcăminte și cumpărături de mărci de lux.

Facilitati Camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbător electric şi aparat de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.