Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Nena


Descriere

Hotel Villa Nena este una dintre alegerile noastre de top din Hersonissos. Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Villa Nena este un complex administrat de o familie, situat la doar 70 de metri de plajă și la 100 de metri de portul pitoresc Hersonissos. Se oferă Wi-Fi gratuit în tot complexul. Toate apartamentele si camerel de la Villa Nena au Wi-Fi gratuit, living cu TV prin satelit, balcoane și chicinetă dotată complet, cu frigider și aparat de cafea. Villa Nena se află la doar 100 de metri de strada pietonală principală, cu magazine și restaurante. Obiectivele turistice din apropiere includ renumitul palat minoic Malia, aflat la 5 km. Parcare publică gratuită este disponibilă chiar lângă hotel, iar un centru mare de convenții se află la 200 de metri. In apropiere (50m), este si un super market Carrefour, si magazinele. Limenas Hersonissou (Centru) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, baruri și litoral. Acesta este locul preferat de turiștii din Hersonissos, conform comentariilor independente si locul perfect pentru o vacanta cu persoana iubita. Familiile se pot delecta in apartamentele spatioase, pentru un sentiment de casa, chiar si in vacanta.Localizare
Hotel Villa Nena se afla la 1 minut de mers pe jos față de plajă. Amenajată cu o grădină, vila oferă camere spatioase în Hersonissos, perfecte pentru familiile numeroase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.